Skadereparationer

Skadereparationer

Plåt

Dagens bilar är innehåller avancerad och alltmer teknik och nya material. Flertalet styrdon hanterar många funktioner, säkerhetssystemen blir alltmer komplexa och bilens komponenter består ofta av specialstål, aluminium och kompositmaterial.

 

När bilen blir skadad, gäller det därför att verkstaden har den utrustning och kompetens som krävs för att uppfylla biltillverkarens krav på säkra och fullgoda reparationer.

 

Först kontrollerar vi skadan och gör en kostnadskalkyl. När försäkringsbolaget och du godkänt den får vi en specifikation över beslutade åtgärder, arbetet planeras i ett arbetsordersystem som  tagits fram gemensamt med branschen och därefter påbörjar vi arbetet.

 

Skadade delar byts ut mot nya originaldelar alternativt repareras. Vid större skador monterar vi bilen i riktbänk för mätning och riktning av karossen.

 

När bilen är klar utför vi en fastställd kvalitetskontroll så att allt är utfört enligt de anvisningar biltillverkaren angett

Lackering

På lackavdelningen lämnas bilen eller lösa detaljer för maskering, grundmålning och topplackering.

 

 Strängnäs Bilskadecenter har välutbildade och erfarna lackeringstekniker som utför alla slags lackeringsarbeten på alla slags fordon. Vi arbetar med den modernaste tekniken, de senaste metoderna och använder produkter med minsta möjliga miljöpåverkan.

 

Vi utför även lackering av  skåpbilar, husbilar, Mc 

20210213_202626[25139]
skadad volvo
IMG_9555
20201126_130918[25137]
lackad golf